tag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post3203980918161546607..comments2023-11-18T14:31:39.125+01:00Comments on Photo-copy: Mosterdkip met tijmchampignons. Smek smek. Unknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-29706904641296746962012-09-19T18:07:12.286+02:002012-09-19T18:07:12.286+02:00Ik had dat vroeger ook altijd voor. Je mag ze echt...Ik had dat vroeger ook altijd voor. Je mag ze echt eerst op een hoog vuur bakken (en dan lijkt het echt alsof je ze te droog bakt) daarna mag je ze na 3 minuutjes op een lager vuur bakken. Photo-copyhttps://www.blogger.com/profile/10925668634237482649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-35957204355789182932012-09-19T17:39:19.041+02:002012-09-19T17:39:19.041+02:00Dat wassen, zover was ik al geraakt :) Het lief ha...Dat wassen, zover was ik al geraakt :) Het lief had ze klaargemaakt, ik ben er pas halverweegs ingevallen en toen stonden ze echt te broebelen... Hij had ook nog een restje (intussen verbannen) niet-boter uit een fles gebruikt, zal er ook wel voor iets tussen gezeten hebben....tonBouton.https://www.blogger.com/profile/02509014240483043926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-61839383720144197982012-09-19T09:48:26.119+02:002012-09-19T09:48:26.119+02:00Je moet die in het begin op een hoog vuur bakken, ...Je moet die in het begin op een hoog vuur bakken, en natuurlijk moogt ge ze niet wassen met water... Photo-copyhttps://www.blogger.com/profile/10925668634237482649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-8926113564491827132012-09-19T09:46:47.386+02:002012-09-19T09:46:47.386+02:00Hoe kan je vermijden dan je champignons in een zwe...Hoe kan je vermijden dan je champignons in een zwembadje van eigen nat liggen sudderen? Ligt dat aan de soort champignons, of aan de pan en de temperatuur?.tonBouton.https://www.blogger.com/profile/02509014240483043926noreply@blogger.com