tag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post6562299046978117445..comments2023-11-18T14:31:39.125+01:00Comments on Photo-copy: Zalig zondeloze chocolademousseUnknownnoreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-36663977231733317982013-03-21T22:47:51.883+01:002013-03-21T22:47:51.883+01:00Mijn grootmoeder brieste altijd als er iemand melk...Mijn grootmoeder brieste altijd als er iemand melkchocolade gebruikte. Dat was heiligschennis. :)Photo-copyhttps://www.blogger.com/profile/10925668634237482649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-19848211437386427672013-03-21T22:06:30.178+01:002013-03-21T22:06:30.178+01:00Ik heb altijd geleerd (van moeder & grootmoede...Ik heb altijd geleerd (van moeder & grootmoeder) dat je chocomousse alléén maar maakt met zwarte chocolade, het verwondert mij dan ook altijd een beetje wanneer mensen melkchocolade gebruiken :-)Katrienhttps://www.blogger.com/profile/01813076926975184059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-24325504209368628522013-03-19T18:56:57.445+01:002013-03-19T18:56:57.445+01:00Hopelijk verwar je Tagatesse en Stevia niet met de...Hopelijk verwar je Tagatesse en Stevia niet met de kunstmatige zoetstoffen zoals Sorbitol en Aspartaam (dat is zeker rommel). In sommige kook- en of bak processen is suiker noodzakelijk voor de chemische reactie (vb karameliseren, enz) maar als er gelet moet worden op suikerinname vind ik de bovengenoemde (Tagatesse/Stevia) toch goede vervangers. CreativElshttps://www.blogger.com/profile/17559022439087679550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-63404381963834290052013-03-19T13:58:54.859+01:002013-03-19T13:58:54.859+01:00Zo doet mijn moeder dat ook al 50 jaar. 't Zal...Zo doet mijn moeder dat ook al 50 jaar. 't Zal wel zijn dat dat lekker is. <br />Hm, zou ik nog zwarte chocolade in huis hebben?Oonhttps://www.blogger.com/profile/01400253750199431956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-6666372913336877532013-03-19T08:51:36.044+01:002013-03-19T08:51:36.044+01:00Wij doen het hier zonder suiker maar met pure choc...Wij doen het hier zonder suiker maar met pure chocola 50%. Is iets zoeter en je mist de suiker dan niet.Barbarahttps://www.blogger.com/profile/03759071467901252944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-77403469623101074622013-03-18T19:36:11.806+01:002013-03-18T19:36:11.806+01:00Rijststroop is toch wel betrouwbaarder vind ik. :)...Rijststroop is toch wel betrouwbaarder vind ik. :)Photo-copyhttps://www.blogger.com/profile/10925668634237482649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-10371992561238757532013-03-18T19:33:29.804+01:002013-03-18T19:33:29.804+01:00Rommel ja maar als je geen suiker mag is het helaa...Rommel ja maar als je geen suiker mag is het helaas een noodzakelijk kwaad. :-( Annoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-46212917218180712162013-03-18T18:17:25.053+01:002013-03-18T18:17:25.053+01:00ik heb een bloedhekel aan dat soort producten, dus...ik heb een bloedhekel aan dat soort producten, dus ik zou het niet weten. Vind dat maar rommel. :)Photo-copyhttps://www.blogger.com/profile/10925668634237482649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-5255410165037691002013-03-18T18:14:03.833+01:002013-03-18T18:14:03.833+01:00Zou het ook werken met suikervervanger Tagatesse o...Zou het ook werken met suikervervanger Tagatesse of Stevia ? Moet ik misschien eens uitproberen.CreativElshttps://www.blogger.com/profile/17559022439087679550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-221120559122132122013-03-18T17:35:48.477+01:002013-03-18T17:35:48.477+01:00Lijkt me lekker!Lijkt me lekker!Maximenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-33048358481438526482013-03-18T10:01:40.544+01:002013-03-18T10:01:40.544+01:00Ik ben sinds kort vies van melk en witte chocolade...Ik ben sinds kort vies van melk en witte chocolade, dus dit komt als geroepen, merci!Juffrouw Sanseveriahttps://www.blogger.com/profile/10763184985382934659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-32631109556277642702013-03-18T09:23:54.526+01:002013-03-18T09:23:54.526+01:00dit is een mousse voor de echt donkere chocoladeli...dit is een mousse voor de echt donkere chocoladeliefhebber ... het eerste wat ik dacht, ... och, 'k zal wel melkchocolade gebruiken in de plaats ... :-) Niet dus :-)anhttps://www.blogger.com/profile/06682465432769588431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-29463792266265412412013-03-18T09:14:46.194+01:002013-03-18T09:14:46.194+01:00Lijkt een beetje op het recept uit de boek van KVL...Lijkt een beetje op het recept uit de boek van KVLV.Anonymousnoreply@blogger.com