tag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post8082201399361122644..comments2023-11-18T14:31:39.125+01:00Comments on Photo-copy: Vanille extractUnknownnoreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-77502220507949792082013-03-18T10:24:59.113+01:002013-03-18T10:24:59.113+01:00Vrijdag je vegetarische toppie-lasagne gemaakt. Gi...Vrijdag je vegetarische toppie-lasagne gemaakt. Gisteren dit. We zijn nieuwsgierig...<br /><br />Ik ga op zoek naar je boek want ik ben fan van jou!<br /><br />Natalienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-52960999948534506592012-04-19T18:47:14.939+02:002012-04-19T18:47:14.939+02:00Katrien, 150 ml is prima. :-) En telkens je een st...Katrien, 150 ml is prima. :-) En telkens je een stokje overhebt (van een ander recept, of als je enkel het merg nodig had), doe je dat bij de vodka. Ik doe dat ook zo. En af en toe giet ik wat vodka bij om het op peil te houden. :)Photo-copyhttps://www.blogger.com/profile/10925668634237482649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-11467538679866675662012-04-19T17:21:16.306+02:002012-04-19T17:21:16.306+02:00Ann, terwijl mijn ovenbroodjes in de oven zitten, ...Ann, terwijl mijn ovenbroodjes in de oven zitten, begin ik aan het vanille-extract...<br />Niet alleen de broodjes rijzen :-) maar ook mijn vanille-probleem :-(<br />Ik weeg 4 vanillestokjes af en die wegen 15 g... met andere woorden, dan heb ik 150 ml wodka nodig... da's wat weinig zeker... kan je iets concreter zijn, hoeveel wodka gebruikte jij voor je zes stokjes?!<br /><br />K.katriendnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-12338663560010468562012-04-17T13:51:52.680+02:002012-04-17T13:51:52.680+02:00Gewoon in de supermarkt. Voor dat extract maakt da...Gewoon in de supermarkt. Voor dat extract maakt dat niet zoveel uit. Maar je hebt sowieso gelijk dat er grote verschillen zijn. En zeker qua prijs.Photo-copyhttps://www.blogger.com/profile/10925668634237482649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-43001717881769499202012-04-17T13:50:27.229+02:002012-04-17T13:50:27.229+02:00Dag Ann, waar koop jij je vanillestokken? Ik heb g...Dag Ann, waar koop jij je vanillestokken? Ik heb gemerkt dat er heel veel verschil kan zijn in de kwaliteit, toch?!<br />Bedankt alvast!<br />K.katriendnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-29021776715784296802011-06-14T18:29:41.591+02:002011-06-14T18:29:41.591+02:00Er een watermeloen mee vullen.
http://www.youtube...Er een watermeloen mee vullen.<br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=LTWCebDi6nA<br /><br />;-)Photo-copyhttps://www.blogger.com/profile/10925668634237482649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-10139504232017462392011-06-14T17:44:54.828+02:002011-06-14T17:44:54.828+02:00Nog tips om de rest van de fles goedkope vodka op ...Nog tips om de rest van de fles goedkope vodka op te maken? ;-)christina.vanthielenhttps://www.blogger.com/profile/11302807815699893194noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-69657893106855344832011-02-26T17:56:20.481+01:002011-02-26T17:56:20.481+01:00@ Kirsten, telkens je wat vanille-extract gebruikt...@ Kirsten, telkens je wat vanille-extract gebruikt, dan mag je gewoon weer wat vodka erbij kappen (op voorwaarde dat de vanillestokjes er nog inzitten natuurlijk). ;-)Photo-copyhttps://www.blogger.com/profile/10925668634237482649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-38144189836920163972011-02-26T17:44:48.601+01:002011-02-26T17:44:48.601+01:00Aah, dát ga ik een keer proberen! Gebruik nu inder...Aah, dát ga ik een keer proberen! Gebruik nu inderdaad van die vanille essence uit de supermarkt, want ja, je moet toch wat. Maar dít is een uitkomst!Kirstenhttps://www.blogger.com/profile/03309326973589895688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-78665035813280977772011-01-22T21:25:10.515+01:002011-01-22T21:25:10.515+01:00Inderdaad. ;-) Maar het is eigenlijk niet aan te r...Inderdaad. ;-) Maar het is eigenlijk niet aan te raden om de vanillestokjes open te snijden. Als ze gesloten zijn, bewaren ze langer en kan het stokje en de suiker veel langer mee. ;-)<br /><br />Dit vanille-extract is nodig als de vanillesmaak nog dominanter moet zijn. En geloof me, die geur is héérlijk.Photo-copyhttps://www.blogger.com/profile/10925668634237482649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-11595149812304253152011-01-22T20:24:29.859+01:002011-01-22T20:24:29.859+01:00Ik maak al jaren m 'n vanillesuiker op deze ma...Ik maak al jaren m 'n vanillesuiker op deze manier. Vanillestokje in de lengte doormidden snijden en in een glazen pot met witte suiker steken voor een paar weekjes. Maar ik veronderstel dat jij dat al lang wist :-)OCTOPOEShttps://www.blogger.com/profile/05593952679641649616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-41896068993469099752011-01-10T09:35:47.613+01:002011-01-10T09:35:47.613+01:00Ondertussen al 4 weken aan het trekken en het ruik...Ondertussen al 4 weken aan het trekken en het ruikt ongelooflijk lekker. Als je dan een koffielepel in je bereiding doet, je weet echt niet wat je overkomt. Zo een sublieme geur.Photo-copyhttps://www.blogger.com/profile/10925668634237482649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-43542107165217885862011-01-09T22:15:49.875+01:002011-01-09T22:15:49.875+01:00super tip!super tip!Miss Stikhttps://www.blogger.com/profile/07513110217393492023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-79697829365133286632010-12-26T19:18:06.980+01:002010-12-26T19:18:06.980+01:00De mijne is nu 2 weken aan het trekken en die is a...De mijne is nu 2 weken aan het trekken en die is al een pak donkerder geworden én het ruikt al heel lekker!Photo-copyhttps://www.blogger.com/profile/10925668634237482649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-45346366507407822792010-12-26T17:06:47.510+01:002010-12-26T17:06:47.510+01:00k ben er dan ook aan begonnen, nu! Bedankt!k ben er dan ook aan begonnen, nu! Bedankt!Blikken Dooshttps://www.blogger.com/profile/02290254205421295163noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-30184796829675843922010-12-15T11:31:48.315+01:002010-12-15T11:31:48.315+01:00Waarschijnlijk wel, maar 't is toch meestal vr...Waarschijnlijk wel, maar 't is toch meestal vrij duur. En ge weet wat den diene van de Brico zegt: wat je zelf doet, doe je....Photo-copyhttps://www.blogger.com/profile/10925668634237482649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-38176688516833484632010-12-15T10:07:59.791+01:002010-12-15T10:07:59.791+01:00seg, biowinkels hebben dat toch wel? (maar dan met...seg, biowinkels hebben dat toch wel? (maar dan met bourbon als basis)<br />Anyway... k denk dat deze wel beter zal smaken!Blikken Dooshttps://www.blogger.com/profile/02290254205421295163noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-534965593668958982010-12-12T16:03:50.710+01:002010-12-12T16:03:50.710+01:00*snelt om vodka in denaldi**snelt om vodka in denaldi*Janina Modaalhttps://www.blogger.com/profile/13803961411345471127noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-3882022987070994852010-12-12T15:11:17.884+01:002010-12-12T15:11:17.884+01:00Ik heb nog juist ene klutske vodka staan. :-) Go...Ik heb nog juist ene klutske vodka staan. :-) Goeie tip!Elza D.https://www.blogger.com/profile/02333705458895102197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-11665326223452613162010-12-12T14:25:15.293+01:002010-12-12T14:25:15.293+01:00megatip ! Zal van pas komen om lekkere crème brulé...megatip ! Zal van pas komen om lekkere crème brulée te maken met the real thing ipv vanillesuiker.zsazsazsuhttps://www.blogger.com/profile/02031938430953129636noreply@blogger.com