tag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post8738751806207753958..comments2023-11-18T14:31:39.125+01:00Comments on Photo-copy: Dag 37: Nutella meringuesUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-52290802513070645842012-06-26T08:38:39.283+02:002012-06-26T08:38:39.283+02:00Neen, spatelen is een draaiende beweging. Hier zie...Neen, spatelen is een draaiende beweging. Hier zie je hoe het moet: http://www.youtube.com/watch?v=CyecsrMEsFc&feature=relatedPhoto-copyhttps://www.blogger.com/profile/10925668634237482649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-58999513112550517902012-06-26T07:36:33.590+02:002012-06-26T07:36:33.590+02:00Wacht even, dit wordt al een beetje moeilijk voor ...Wacht even, dit wordt al een beetje moeilijk voor mij:"vouw de nutella voorzichtig onder....". Bedoel je daar mee te zeggen dat we het e voorzichtig doorheen moeten spatelen? @@nnekehttps://www.blogger.com/profile/05467798922811454892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-67981826661114766832012-06-24T11:56:18.008+02:002012-06-24T11:56:18.008+02:00Man, dat ziet er lekker uit! En niet moeilijk... e...Man, dat ziet er lekker uit! En niet moeilijk... eenmaal het recept op punt staat natuurlijk!rue de surènehttps://www.blogger.com/profile/10497592385283274581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-31371074738258089042012-06-24T00:18:24.563+02:002012-06-24T00:18:24.563+02:00dat kun je idd doen, maar 't probleem is dat d...dat kun je idd doen, maar 't probleem is dat de mensen het dan té ver openzetten. Het mag echt maar 1 mm openstaan en da's echt niet veel. :)Photo-copyhttps://www.blogger.com/profile/10925668634237482649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-87119531065093254382012-06-23T23:58:06.546+02:002012-06-23T23:58:06.546+02:00ik heb dat ook eens gemaakt, meringues, en zou dat...ik heb dat ook eens gemaakt, meringues, en zou dat nog eens moeten doen. Maar nu las ik pas ergens dat je juist best je oven heel de tijd een beetje open zet om te zorgen dat er niet te veel vocht in de oven blijft hangen... En nu weet ik het natuurlijk helemaal niet meer :)Moois van miehttps://www.blogger.com/profile/00100507341401660471noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7547794491170948775.post-22547235567225292672012-06-23T16:49:41.550+02:002012-06-23T16:49:41.550+02:00Ik ben gek van meringue, iets minder van Nutella, ...Ik ben gek van meringue, iets minder van Nutella, maar dit wil ik toch zeker wel eens proberen.hotelmamahttps://www.blogger.com/profile/01109468081446928604noreply@blogger.com