Ik heb onlangs een hoop bonnetjes gekregen van Delhaize om een aantal nieuwe producten te proberen. Een ervan waren de Inca paprikaatjes, verrassend zoete maar zeer smaakvolle kleine 'druppeltjes'. Fin, ik dacht dat zal waarschijnlijk wel goed combineren met maatjes en avocado. En inderdaad, het is de moeite om eens te proberen. Ik zou dit gerecht wel enkel serveren als voorgerecht of aperitiefhapje. Want maatjes kunnen nog al eens snel vervelen op een of andere manier. Wat denk je? Gaan we eraan beginnen?
Wat heb je nodig voor 2?
romanesco sla (of little gem)
1 rijpe avocado
2 maatjes
2 el fijngehakte koriander
1 1/2 el fijngehakte rode ui
2 el Taste of inspirations Mini Paprika Inca
1 el fijngehakte rode chili
1/2 limoen (sap)
1 el zure room
fleur de sel
peper van de molen
preischeutjes om af te werken
Was de salade en verdeel over de borden. Pel de avocado en snijd in blokjes. Snijd ook de maatjes in evengrote blokjes.
Meng de avocado, maatjes, koriander, rode ui, mini paprika's, chili, limoensap en zure room. Kruid met fleur de sel en peper. Leg op de salade en werk af met de scheutjes.
Simpel, maar lekker!
Smakelijk!
Ann
Wat heb je nodig voor 2?
romanesco sla (of little gem)
1 rijpe avocado
2 maatjes
2 el fijngehakte koriander
1 1/2 el fijngehakte rode ui
2 el Taste of inspirations Mini Paprika Inca
1 el fijngehakte rode chili
1/2 limoen (sap)
1 el zure room
fleur de sel
peper van de molen
preischeutjes om af te werken
Was de salade en verdeel over de borden. Pel de avocado en snijd in blokjes. Snijd ook de maatjes in evengrote blokjes.
Meng de avocado, maatjes, koriander, rode ui, mini paprika's, chili, limoensap en zure room. Kruid met fleur de sel en peper. Leg op de salade en werk af met de scheutjes.
Simpel, maar lekker!
Smakelijk!
Ann
Super ga ik zeker ook proberen, twee van m'n favoriete maatjes!
BeantwoordenVerwijderenIk hou van koriander en van maatjes en van avocado. Een ideaal recept voor mij dus. Ik maakte het vandaag klaar. Overheerlijk. Alleen vond ik geen Inca paprikaatjes, ook niet bij Delhaize, die verving ik dan door zoete puntpaprika.
BeantwoordenVerwijderenDat is heel vergelijkbaar qua smaak, dus prima keuze. Die inca pepertjes vind je bij de gedroogde tomaatjes, humus en dergelijke. :-)
VerwijderenOh, daar ben ik niet gaan kijken. Volgende keer wel dus.
Verwijderenik heb gisteren je ' maatjes voor de vrienden ' gemaakt en die waren ook overheerlijk !
BeantwoordenVerwijderenmaar ik drapeer dat zo mooi niet als gij dat doet : alles in stukjes en rommelen maar :)
Verwijderenhihi. Alles voor de foto hé! :-)
VerwijderenMooie foto! En het recept is er zeker eentje om te proberen!
BeantwoordenVerwijderen