dinsdag 14 december 2010

Geitenkaas met zongedroogde tomaatjes

Als Elza D. langskomt, dan weet ze dat ze eten krijgt. Zoals ook deze keer. Maar madam had precies grote honger en nog voor dat ik mijn model goed en wel kon fotograferen, zat ze er al aan. 't Is ergens wel begrijpelijk, want 't is/was dan ook heel errug lekker.



smeerpasta



Wat heb je nodig?

1 potje geitenkaas (de smeerbare, genre chavroux)
8 à 10 (ongeveer) zongedroogde tomaatjes in olie (uitgelekt)
peper, zout, oregano


Je doet alle ingrediënten in een blender (mixen gaat ook) en laat het machine draaien tot je een smeuïge pasta bekomen hebt. Eventjes proeven en bijkruiden indien nodig.


Heerlijk op versgebakken stokbrood, pasta of misschien zelfs op toastjes als aperitiefhapje.

3 opmerkingen:

  1. Allee seg niet te doen wat een schoon foto's dat gij trekt.
    En gij zijt dan ook een autodidact?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Neen jong, ik ben nen autist. ;-)


    Ik ben nog maar een paar maanden bezig met fotookes te trekken. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen