zaterdag 23 april 2011

Het ocharme Elza D broodje

Komt Elza D eens langs om een dagje samen te werken, en dan krijgt ze nog geeneens eten. Erger nog, ze moet er zelf om én het ook nog eens zelf maken. Erg hé. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de vele kilometers die ze verloren gereden is in de Walen. Allez, ze zat in de Vlaanders, maar ze dacht dat ze in de Walen zat. Zouden we dan toch nog niet zoveel verschillen?


Enfin, terug naar het broodje. Ik moet eerlijk bekennen, 't was eenvoudig maar echt heel lekker.

Broodje Elza


Hoe deed ze dat?


1 blikje tonijn (in eigen nat) van +/- 150 gram
2 pakjes mozarella
Rijpe tomaatjes
gedroogde basilicum
olijfolie
witte balsamico azijn
peper en zout
Pittabroodjes en salade voor erbij


Blikje tonijn in een kommetje doen, de mozarella en de tomaatjes in blokjes snijden, wat basilicum erover, peper en zout, wat olijfolie en azijn. Goed roeren en opzij zetten.

De pittabroodjes warm je op volgens de aanwijzingen op het pak, je snijdt ze in twee, vult ze op en het smikkelen kan beginnen.

;-)

Sorry hé, Elza dat ik daarna nog ne crumble en zo gemaakt heb. Maar 't was voor uw eigen goed. Crumbles zijn heel slecht voor de lijn. Echt.

3 opmerkingen:

  1. Oh, ik haat u zo. Ik haat u zoooooo keihard!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mmm, zo'n broodje, héérlijk. En het recept van de crumble zie ik ook graag komen. Als het maar niet met rabarber is want ik zie dat hier overal verschijnen en wij hebben dat niet in onzen hof en dat blijkt toch ook niet zomaar overal te koop.

    BeantwoordenVerwijderen