zaterdag 30 april 2011

Mijn eerste echte fotoreportage voor Patrick Jublou

Patrick Jublou Wijnhandel uit Bierbeek is een van de best bewaarde geheimen in wijnland, vind ik. Die man heeft echt schitterende wijnen én niet onbelangrijk, aan Delhaize prijzen. Maar zoveel lekkerder, je houdt het niet voor mogelijk.

Natuurlijk heeft hij ook duurdere wijnen, want echte wijnsnobs geven toch graag wat meer uit. Ik ben geen wijnsnob, maar een wijngenieter. En liefst voor niet te veel geld, en als het nog effe kan biologisch. En dat heeft hij! Hij vertegenwoordigd voornamelijk kleine wijnboeren, die het vak met liefde uitoefenen.

Toen ik enkele weken geleden weer mijn voorraadje kwam inslaan, zijn we aan de praat geraakt, en voor ik het wist had ik mijn eerste echte foto-opdracht te pakken.

Sfeerbeelden van de zaak was de opdracht. Niet zo makkelijk als je beseft dat het interieur van de winkel aan zich niet zoveel voorstelt. Da's ook de reden waarom je minder betaalt voor de wijn. Maar kom, ik heb mijn best gedaan, vind ik.


Jublou


Jublou


Jublou


Jublou


Jublou


Jublou


Jublou


Jublou


Jublou


Als je mijn best bewaarde geheim ook eens wil bezoeken, hij woont hier. Hij is wel enkel open op vrijdag én zaterdag.


Vandaag ga ik m'n eerste huwelijk fotograferen. Ben benieuwd. ;-)

7 opmerkingen:

 1. Wat super Ann!! Gefeliciteerd met die mooie opdracht en ziet er zeker goed uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ge zoudt er dorst van krijgen ! En da's de bedoeling hé. Prachtig gedaan !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi mooi! De rode achtergrond steekt heel smakelijk af tegen de porto! En de whiskeys ademen pure klasse :) Als zijn winkel nu niet platgelopen wordt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Rimarts die je op de foto's ziet. Da's gewoonweg de allerbeste cava die ik ooit gedronken heb. Topklasse. Ik ken veel topchampagnes die daar niet aan kunnen tippen.

  merciekes voor de complimentjes!

  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel sfeervol! En dat alleen met wat flessen en karton!

  BeantwoordenVerwijderen