Ik had gisteren vieze goestingen. In rijstpap dit keer. Een receptje moet ik jullie niet meegeven, want dat staat gewoon op het pak.
Maar wat me nu echt interesseert... wat zijn jullie vieze goestingen? Mosseltjes in 't zuur, zoute drop of speculoos met préparé? Of hebben jullie nog iets vettigers? Daar ben ik nu eens benieuwd naar sè.
Laat jullie maar eens goed gaan. ;-)
Ne sandwich met hollandse kaas en mosterd, met een kop warme cacao om de sandwich in te 'dunken'
BeantwoordenVerwijderenIk heb er nog, maar dat bespaar ik je liever. ;-)
Eikes Patricia... lol ;D
BeantwoordenVerwijderenAls ik vieze goesting heb is dat meestal in haring met mayonaise. Dat valt nog mee,niet?
Ik ben toch benieuwd naar die andere speciallekes Patricia. ;-)
BeantwoordenVerwijderenZoetjes met zoutjes, zoals salami, gerookte ham ed met confituur.
BeantwoordenVerwijderenMaar mijn favoriet (is nog niet eens ZO vies) is een bagette, besmeerd langs ene kant met mayo, daarop 'droge' gekookte ham (dik genoeg gesneden hé) dan extra mature cheddar met daarop mango chutney. Bagetteke toe en dan uwe gob goed opentrekken en smullen maar. Whoaaaa! :-D
is rijstpap dan zo'n vieze goesting ?
BeantwoordenVerwijderenIk kan dat hebben met witte boterhammen met een beetje goei boter, warme zwanworstjes en mosterd.
Eigenlijk niet, maar ik had er toch ferm goesting in. ;-)
BeantwoordenVerwijderenEigenlijk heb ik een heel brave mond (toch wat erin gaat betreffend...)
BeantwoordenVerwijderenAls ik al eens vettig goestingske heb, dan is het in préparé met veel ajuin én boter op een witte boterham, in de koffie gesopt. (Ik eet anders heel weinig vlees)
Allez Ann, rijstpap is de meest goddelijke hap die er bestaat. Wat is jouw vettigste hap?
Het is echt te voos voor publicatie. 't Is trouwens al zeker 15 jaar geleden dat ik het nog eens gegeten heb. Wegens de voosheid. Maar ik heb er verdomd veel zin in.
BeantwoordenVerwijderen;-)
Ge kunt het zelfs nog amper verkrijgen wegens de voosheid. ;-)
BeantwoordenVerwijderenCorned beef?
BeantwoordenVerwijderenHiern ben ik terug hé. Corned beef is niet zo vies zenne ;-))
BeantwoordenVerwijderenIk ben zeker geen liefhebber van rijstpap, dus het zou voor mij wel een hele vieze goesting zijn.
Rozijnen, lust ik alleen in hartige gerechten, leg da ma es uit :D
vieze goesten ? Alles waar maar ne mm chocola in terug te vinden is speel ik binnen ...
BeantwoordenVerwijderenOh nu ben ik wel heel curieus! Corned beef uit blik, slakken met lookboter, een bolleke 'gekapt' uit de vettige pollen van de slager...?
BeantwoordenVerwijderenVeels te braaf allemaal. Corned beef lust ik niet. Slakken met lookboter: Lekker!!!
BeantwoordenVerwijderen't ligt in de lijn van niertjes en zo.
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
BeantwoordenVerwijderenJe foto's zijn trouwens weer heel mooi, vooral de eerste.
BeantwoordenVerwijderenVieze goesting van Ann is vette darmen?
BeantwoordenVerwijderenA ja, ik was vroeger zot op 'rauwe' spaghetti gesopt in honing, 'broodje rotzooi' is hier ten huize een soort nationaal gerecht, speculooskes in frigofrisse melk, droge worstjes (maar echt droge é) met hopen mosterd tot ge ervan gaat tranen, petitbeurrekes met choco, muisjes met de soeplepel, idem voor van die vieze crème fraiche uit een spuitbus,... Waarom zeg ik dat toch allemaal? Ik ben op regim :s
BeantwoordenVerwijderenKrokant gebakken, met wit brood. Idd. Heel goor, maar wel lekker. Allez, volgens mijn jeugdherinnering hé. :D 't Is zeker al 20 jaar geleden dat ik dat nog gegeten heb.
BeantwoordenVerwijderenWat ? Vette darmen ? Zijn worstjes niet verpakt in darmen ?
BeantwoordenVerwijderenZeker nog eens naar Portugal gaan dan, tripas heet dat daar.
BeantwoordenVerwijderenGoed dat ze dat hier uit de slagerstoog gebannen hebben :)
Zalig zeg, al die vettigheid bij elkaar.
BeantwoordenVerwijderenIkzelf eet op die momente graag afwisselend zout en zoet, zoals een pak kroepoek en een lat chocolade en dan afwisselend een hap :).
Allé, veel happen.
En dan efkes rusten en denken "mm, nu heb ik zit in zout". En zo over en weer :).
Vette darmen! Ok, ik wil er mij niets bij voorstellen. :-) Zelf heb ik dat niet. Nope, kan op niets opkomen.
BeantwoordenVerwijderenneen, vieze goestingen heb ik echt niet. Eens diep nadenken....... neeeeen, ik kan echt niets bedenken. Ik hou niet van vettig eten. Ik ben vroeger op reis in Griekenland zo vaak ziek geweest van al hunne vettige brol, dat ik sinds dan een afkeer heb van al wat te vet is. Maar misschien is dit dan wel een vieze 'goesting', of misschien een vieze 'afkeer'. Soms kan ik me wel eens laten verleiden door ijsjes en taarten en tiramisus en.... Maar dit vind ik absoluut geen vieze goestingen, hahaha!!!!
BeantwoordenVerwijderenIk eet elke morgen Philadelphia met choco of Philadelphia met speculoospasta op mijn boterham, mjam!
BeantwoordenVerwijderen@ patricia, goeie worstjes wel ja. ;-)
BeantwoordenVerwijderen@Photo-copy aka Ann, ja, zelfs minder goei worstjes zijn al eens verpakt in darm. Ik heb nog maar eens één keer worstjes met een synthetisch velleke gekocht en dat was in wat toen nog Covee noemde. Bleurgh !
BeantwoordenVerwijderenAls gij al eens graag gebakken darmkes eet dan kan ik daar best inkomen. Het zou wat decadent zijn om een varken te doden om alleen het haasje te eten. Het dier tenminste de eer doen om alles te gebruiken. Nè. ;-)
mijn zus kwijlt bij fruitella's (fraizensmaak) met chips (met zout) samen gegeten ... goor hé
BeantwoordenVerwijderenVanille-ijs met frieten, aten we vroeger altijd op school! lekker.
BeantwoordenVerwijderenruimtevisser... we have a winner! ;-)
BeantwoordenVerwijderenSpeculaas in chocomelk. Dàt was mijn goesting toen ik zwanger was. Met kilo's. Afgesiwweld met hotdogs. En dan ook ngo ne croque mesjeu maar dan met aardbeiconfituur in plaats van hesp en zalig gesmolten ollandse kaas.
BeantwoordenVerwijderenMijn pa eet krabsla met confituur.
Oh en ik ben ook zot van rolmops in mayo of rolmops in azijn met een boke met aardbeiconfituur. Keilekker dat zuur en zoet.
Rijstpap is wel geen vieze goesting hè. Dat is gewoon goesting.
BeantwoordenVerwijderenMijn vieze goesting is gekookte spaghetti met pikante ketchup, geraspte kaas en bickyburger-uitjes... Restjes pasta moeten er altijd zo aan geloven!
BeantwoordenVerwijderenal wat ouder volkorenbrood met paprikachips tussen. daar doe ik een moord voor ...
BeantwoordenVerwijderen