
Wat heb je nodig voor 4 personen?
4 plakken diepvries bladerdeeg (10 x 10 cm)
16-20 groene aspergepunten (6-8 cm)
150 g marscarpone
75 g geraspte parmezaan
2 plakjes gerookte zalm
1 ei
peper
olijfolie
Warm de oven voor op 190°.
Leg de plakken bladerdeeg op een met bakpapier beklede ovenplaat.
Hak de gerookte zalm fijn. Meng de mascarpone, de parmezaan met de gerookte zalm. Kruid met wat peper. Bestrijk de plakken bladerdeeg met het mascarpone mengsel maar blijf rondom rond 1 centimeter van de rand. Druk de aspergepunten lichtjes op het mengsel.
Klop het ei los en bestrijk hiermee de vrijgehouden randen van het bladerdeeg. Besprenkel de taartjes met wat olijfolie en zet gedurende 20-25 minuutjes in de oven tot de asperges beetgaar zijn.
Wreeeeeed lekkerrrrr!
Dit receptje verschijnt binnenkort op zesta.be.
Mmm!
BeantwoordenVerwijderenSupercombi: zalm en asperges. En dit is echt wel weinig werk!
BeantwoordenVerwijderenhmmmmm die gaat deze week eens op het menu!
BeantwoordenVerwijderenOverheerlijk! Ik maakte het wel met witte asperges
BeantwoordenVerwijderenFantastic beat ! I would like to apprentice at the sаme
BeantwoordenVerwijderentime aѕ you amend your web site, hoω coulԁ i subsсгibe foг a wеblog site?
The acсount helped me а applіcable deаl.
I have been tiny bit aсquaintеd οf this your broаdcaѕt pгovided
shiny clear іdea
Feel free to visit my weblog : Bghsalumni.org
We're a bunch of volunteers and starting a brand new scheme in our community. Your site provided us with helpful info to work on. You have performed an impressive task and our whole neighborhood will be thankful to you.
BeantwoordenVerwijderenHere is my web page - sensepil hair removal