Ik was deze middag in de Bioplanet. En wat zie ik daar liggen? Artisjokken. Zo'n schoon dingen dat dat zijn. Ik zag meteen al hoe ik daar een schoon fotoke van kon nemen.
Maar nu komt de tweede uitdaging... wat ermee aan te vangen?
To be continued.
Niet vergeten! Give Away!
Gratis Verrassend Veggie kookboek. Stuur mij voor 30 april 2011 (middernacht) een mailtje met jouw naam en de vermelding 'verrassend veggie'. Op 1 mei zal een onschuldige hand de winnaar aanduiden.
Hmm heerlijk, artisjokken! Ik kook ze altijd 20-30 minuten. En dan blaadje voor blaadje af pellen, dippen in dragondressing en dan het vruchtvlees afschrapen met je tanden!
BeantwoordenVerwijderenEn het hartje is weer heerlijk in een salade, op een pizza of gewoon zó;)
Ik ben benieuwd!
BeantwoordenVerwijderenIk ook! ;-)
BeantwoordenVerwijderenniet alleen schoon, nog lekker ook. gewoon met een zuur vinaigretteke. meer moet dat niet zijn voor mij.
BeantwoordenVerwijderenUw foto's zien er altijd goed uit... Super! Maakt het recept nog net iets beter! Gekookt met een lekkere vinaigrette vind ik ze ook wel het lekkerst!
BeantwoordenVerwijderendie blinkt zo schoon, heb gij die ingewreven met iets ?
BeantwoordenVerwijderenMet niets ingewreven, nee. ;-)
BeantwoordenVerwijderenThuis aten ze dat ook altijd gekookt met een vinaggrette erbij. Als voorgerecht of bij de aperitief, lekker de blaadjes afknabbelen. Niet echt iets voor mij eigenlijk, al hou ik wel veel van opgelegde artisjokharten!
BeantwoordenVerwijderenOh, zo lekker he! Ik vind dat ook altijd een prachtige plant. Ik zou er graag in de tuin zetten.
BeantwoordenVerwijderenHm... hier favoriet gewoon ook gekookt en dan met een sjalot-dressing... hmmm... krijg al honger zo om 9u 's morgens!
Hmmm... de foto ziet er al lekker uit ;)!
BeantwoordenVerwijderenNet zoals hierboven, gewoon koken en blaadje per blaadje afbijten met vinaigrette. En als summum het heerlijke hart, mmmmmmmmmmm....