Echt megalekker dit hapje. En ideaal als opwarmertje voor een BBQ of zo. Bovendien is er niet veel werk aan, dus da's mooi meegenomen.
Wat zwieren we erin?
2 blikjes sardientjes op olie (zonder vel en graatjes)
1/2 eetlepel kappertjes op zuur
3 vrij grote augurkjes
2 flinke eetlepels griekse yoghurt
1/2 bosje bieslook
3 takjes dille
3 à 4 takjes koriander
peper en zout
Giet de sardientjes af en prak ze fijn in een bordje. Doe er de yoghurt bij en hak alle andere ingrediënten fijn. Goed mengen, kruiden met peper en zout en 't is klaar!
Zalig op een stuk geroosterd brood.
Laat die barbecues maar komen!
BeantwoordenVerwijderenGe belt me maar hè. :-)
BeantwoordenVerwijderenden aperitief is al in de sjacoche met dat hapje van gisteren erbij !
BeantwoordenVerwijderenGelijkaardig receptje van de Sergio gemaakt, nog met een fris appeltje in hele fijne brunoise, echt top!
BeantwoordenVerwijderen