Ah, en wie houdt van biologisch tuinieren en zo... deze blog is absoluut een aanrader!

Wat heb je nodig?
800 g jonge aardappelen
1 grote el zure room of yoghurt (natuur)
3 lente-uitjes of 1 sjalotje of bieslook
1 tl mierikswortelpasta
1 el fijngehakte dille (optioneel)
1 bosje radijsjes
peper en zout
Schrob de aardappelen grondig schoon en kook ze ongeschild in gezouten water. Giet af en laat volledig afkoelen.
Hak de ui fijn en doe samen met de room, mierikswortel en dille in een saladekom en roer goed. Snij de aardappelen in grove stukken en de radijsjes in heel fijne plakjes. Alles goed mengen en de salade is klaar!
Tada!
Ann
Ow ja, het recept komt van BBC Good Food.
Lekker! Ik kom hier tegenwoordig mijn inspiratie halen, en de gepimpte aardappelsla staat in de koelkast te wachten tot ik honger krijg. Of zin :-).
BeantwoordenVerwijderen