zondag 11 september 2011

10 jaar geleden...

Zat ik nog bij DDB, en ik zag een berichtje verschijnen op CNN dat er een sportvliegtuigje zou gevlogen zijn tegen een van de Twin towers. Dat sportvliegtuigje werd een heus lijnvliegtuig en niet veel later volgde er een tweede. Het werd een van die momenten die men nooit meer vergeet. En te zeggen dat ik er een maand eerder nog geweest was.

Hieronder een filmpje met een overzicht van alle films waarop de Twin Towers te zien zijn.


5 opmerkingen:

 1. Rond 15u in de nm viel bij ons de verkoop van reizen nagenoeg stil ... en dit voor een hele lange tijd.
  9/11 heeft niet alleen in toerisme voor een ommekeer gezorgd. Het is nog veel onwerkelijker als je er ooit zelf op hebt gestaan hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heriner me verhaal van mij vader,die op reis waar en kon vanwege het tijdvershil en jetleg niets slapen.Zo had hij Tv gekekn maar genist dat het Breaking News was en dacht Alweer een vervelende film met vliegtuig onegeluk.Als je eraan denkt het is ook onbegrijpelijk dat zoiets mensen bedenken..ofwel..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zat toen nog in het lager 10 jaar geleden. En mama kwam mij halen van school, wat heel zelden gebeurde en ze vertelde het me. Als kind is het toch iets dat je nooit vergeet en niet kunt vatten. Want als kind is de wereld liefdevol en veilig. Wat je dan doet inzien, dat het maar schijn is.

  Het is een triestige dag voor heel de wereld denk ik.

  Want zoiets kon niemand vatten. Zeker niet als we denken aan al die onschuldige mensen die daar boven zaten en wisten dat ze nooit meer thuis zullen komen.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoorde het op weg naar de onthaalmoeder van mijn 4 maanden oude babyke. Mijn eerste kindje, haar eerste week weg van mij, kon niet wachten om haar af te halen, tot ik het nieuws opzette en hoorde wat er gebeurd was....Toen ben ik even langs de weg gaan staan om ongelovig te luisteren.
  Ondertussen is dat een ferm madam van 10,5 jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Woonde toen nog in het buitenland. Zat op het werk. Wist van niets totdat de geruchtenmolen op gang kwam. We hadden op het werk toen geen toegang tot het internet. Thuis werd alles snel duidelijk. Stranger than fiction, maar helaas werkelijkheid...

  BeantwoordenVerwijderen