zondag 25 september 2011

En het wordt hier ook zo.

Geloof me vrij. Deze dame spreekt over het gebruik van genetisch gemanipuleerde groenten en gewassen in de Verenigde Staten, en over welk effect het heeft op het menselijk lichaam. Het is echt ontluisterend.

Nu denk je misschien, ha wij kennen dat hier niet, maar geloof me vrij. Het komt hier ook. Het is hier al.


9 opmerkingen:

 1. Tuurlijk is het hier al. Wat denk je van de pop corn, de peanut butter, de soya produkten, rijst,.... die hier in de supermarkten liggen ?Een van de grote problemen is dat mensen in het algemeen zich daar maar weinig iets van aantrekken. Jammer.
  Heb het filmpje niet bekeken, maar kan alvast zeggen dat GM crops ook nefaste gevolgen heeft op het milieu.
  :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helaas heb ik al heel wat jaren ervaren wat dit doet met een menselijk lichaam. Problemen met m´n darmen, verschillende allergiën en een algehele vermoeidheid. Sinds ik ben gestart met een orthomoleculair voedingspatroon en het eten van biologische onbewerkte producten voel ik mij een stuk beter!
  Wat fijn dat je hier op deze blog aandacht aan besteed!

  Jouw blog geeft mij zeker inspiratie!

  Ik blijf je volgen!

  Liefs,

  Marike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig niet hier.Dat weet ik heel zeker.De vrouw van mijn broer is journaliste en haar specialiteit is ekologie.Ze zou het weten:)
  Niet dat er over niet gesproken is..geprobeerd maar nopes niet hier.Hetzelfde met nuklear wat dan ook.Dan marr geen vriendjes met USA.Wat ben ik blij dat ik hier woon:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het filmpje ook nog niet gezien - maar inderdaad: ook hier.

  Koop nooit iets met soja erin waar niet expliciet op vermeld staat dat het ggo-vrij is! Ze doen maar op en over twintig jaren zullen ze wel eens kijken wat de gevolgen zijn. Nope, ook hier zo goed als alles bio.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het filmpje nu wel bekeken en het bevestigt nog maar eens wat ik al een lange tijd weet.
  De bio-chemische industrie heeft véél macht en er tegen opkomen is vechten tegen de bierkaai. Ik heb er de moed niet voor, maar ben wel blij dat velen van mijn kenissenkring die wel hebben. Dank je wel.
  Dank je wel ook aan Ann om het hier aan te kaarten, want imo staan de Belgen nog ver achter op hun Europese broertjes wat ecologie betreft. Voila, 't is er uit, so shoot me. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeft er hier iemand een "bio"-kogel, ik moet hier blijkbaar iemand neerknallen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, ge moogt me neerknallen met een sojaboon, zolang het maar een biologische is hé.
  Vandenanderekant, laat maar, soya bevat bepaalde gifstoffen die zich opstapelen in het lichaam. Die gifstoffen verdwijnen enkel bij het fermenteren vd boon.
  Misschien beter een machinegeweer laden met bio basmati. :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb het ook bekeken en ik krijg daar rillingen van. Ik zie in mijn gezin huidproblemen en geloof dat voeding daar ook mee te maken heeft, hoewel wij erg letten op wat we eten.

  BeantwoordenVerwijderen