zaterdag 3 september 2011

Amai da's heet!

32! Tweeëndertig, zoveel rijpe pepertjes hingen er aan mijn klein Spaanse peperplantje. En er hangen er nog zeker 10 groene aan.


harvest from one little plant...


En dat tijdens zo'n kwakkelzomer. Nu ja, deze pepertjes zullen ongetwijfeld voor de nodige warmte zorgen.

Ik ga ze gewoon laten drogen, achter glas, in de *kuch* zon. En misschien ga ik ze daarna roosteren. Misschien.


Allez, nog ne goeie zondag hé.


4 opmerkingen:

  1. Het word pas heet als je deze eet:))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kan er ook wat invriezen als je wilt, dan kan je ze gewoon zoals verse gebruiken in de wok enzo. Ontdooien hoeft niet, gewoon fijnsnijden en in de pan gooien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke blog sèg, en zo'n mooie, professionele foto's, niet zoals hier (http://derdekeergoedekeer.blogspot.com)! En met die pepertjes, daar zou Jamie Oliver kei-blij mee zijn, denk ik. Gooit hij niet in elk gerecht pepertjes? Opsturen in een postpakketje zou ik zo zeggen :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tarara tamara, ik hou die lekker zelf. :D

    BeantwoordenVerwijderen