maandag 1 oktober 2012

Schoon hé.

Die nieuwe borden van Pascale Naessens.

My new plates. :)

Een mens kan nooit genoeg borden hebben hé. :)

11 opmerkingen:

 1. Ik wist zelfs niet dat die borden op de markt had gebracht! Merchandising!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En nu vraag ik me af: hoeveel borden heb jij? Ik heb 7 grote borden. Wel wat lastig, als er eens 6 mensen komen eten, moet ik hen vragen om borden mee te brengen. Anderzijds, het gebeurt echt zelden dat hier 6 mensen tegelijkertijd komen eten ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Om heel eerlijk te zijn, ik weet het niet. Ik geraak met moeite nog mijn bureau binnen. Niet te doen. Maar ik koop geen volledige serviezen hé. Alleen 1 exemplaar van elk, meer heb ik niet nodig. En de meeste komen van de kringloop.

   Verwijderen
  2. Wel, bij ons in de kringloop moest je vroeger minstens 6 borden samen kopen, je kon niet 1 apart kopen. Misschien binnenkort eens teruggaan om te kijken of dat nog altijd zo is, zou alleszins veel leuker zijn!

   Verwijderen
  3. Dat is echt afhankelijk van de kringloopwinkels zelf. In st-truiden bijvoorbeeld is het altijd per 4 of per 6. Bij ons per stuk TENZIJ ze een servies hebben dat nog volledig intact is. Dan moet je het helemaal kopen.

   Verwijderen
 3. Wauw, prachtig! Hebben, hebben. Maar mijn keukenkastjes staan al zo overvol. Ook al vind ik inderdaad ook dat een mens nooit genoeg borden kan hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eens! Je kunt sowieso nooit genoeg tof serviesgoed hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schoon!
  Ik heb deze zomer, tot groot ongenoegen van de wederhelft, ook de halve kringloopwinkel hier leeggekocht. Maar dat mag he, want als servieskast staat hier een grote antieke kleerkast die we opgeknapt hebben, en die is bijlage nog niet vol :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verandering van talloor doet eten. ;-)

   Verwijderen
  2. En ik kan er ook niet aan doen dat hij niet graag talloren met bloemekes ziet!

   Verwijderen