woensdag 11 april 2012

't Is hier koekenbak.

Of taartenbak, wafelenbak, broodjesbak... allez, 't is te zien welk uur het is. Want het gaat hier weer goed vooruit. Snoepjes, suikerwafels, appelflappen, kilometertaarten, rijsttaarten, frangipannekes.... 't is hier al allemaal de revue gepasseerd. En dat opnieuw voor Zesta.be. :-)


setzesta


Morgen opnieuw een bakdag. Olé pistolé!

4 opmerkingen:

 1. Oh...en met een kopje yogithee erbij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. en mogen we dat morgen dan allemaal opeten ?
  ps : heb de filei met pancetta en groene asperges gemaakt deze week en ik vond het een 'topgeregje' ! Mijn complimenten !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ps : ik bedoel overmorgen ... wou precies al dat het vrijdag was :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik bewonder u!!!! echt waar!!! bij mij is het een dagelijkse strijd om iets lekkers op tafel te brengen, dat uiteraard niet te veel tijd in beslag neemt, waardoor ik heel vaak dezelfde gerechten presenteer omdat ik die goed onder de knie heb, ik er niet te veel meer moet bij nadenken en die hier uiteraard wel gesmaakt worden! Ik werk 4 dagen per week en heb echt geen zin/tijd (kom soms thuis na een werkdag van 9 uur en dus doodop) om dagelijks te kokkerellen (ik kook soms een maaltijd voor 2 dagen en vries ook een deel in; een mens met roeien met de spanen die hij heeftn niet?). Maar ik bewonder al die keukenprinsessen en bekijk met knorrende maag de foto's van al heerlijk uitziende gerechten op jullie blogs!
  Een hartelijke groet van een knorrend buikje (hahaha!), Hilde

  BeantwoordenVerwijderen