Wat moet er in voor 4 à 5 porties?
500 g Griekse yoghurt
500 g mascarpone
400 g gemengde bosvruchten (ontdooid)
1 zakje vanillesuiker
2 à 3 meringues
Meng de yoghurt en de mascarpone grondig zodat het een mooi egaal geheel is. Roer er het zakje vanillesuiker eronder. Klop de meringues kapot en verkruimel ze. Roer ze samen met de bosvruchten onder de mascarponemengeling. Maar roer vooral niet teveel zodat je die mooie kleurschakeringen behoudt.
Verdeel over de glazen en geniet. Met volle teugen en lepels.
Ha, ha natuurlijk is dat lekkerder met Griekse yoghurt en mascarpone ;-)
BeantwoordenVerwijderenAl gegeten en goedgekeurd!
BeantwoordenVerwijderen't was een ijslandse ;-)) maar 't is yummie
BeantwoordenVerwijderenOesje, ik pik niet alleen haar dessert maar ook haar nationaliteit. ;-) In ieder geval het was een blonde met blauwe ogen. ;-)
BeantwoordenVerwijderenoeh, wat hou ik van jouw blog !!
BeantwoordenVerwijderenOoohhhh, dat is gewoon dieflijk gestolen!
BeantwoordenVerwijderenHet is Dagny Ros en dan nog een ingewikkelde achternaam :)
Jep, ik ben pikkendief. ;-)
BeantwoordenVerwijderenZojuist gemmakt en gegeten, zoveeeel lekkerder dan de originele eton mess!! Thank u :-). Mooie site trouwens.
BeantwoordenVerwijderen