
Wat vliegt erin? (voor 2)
1 zak 500 g aardappelgnocci (niet de pasta en niet de droge versie - uit het koelvak dus)
1 blik tomaten in blokjes (400 g)
1 ui
2 teentjes look
1 rode paprika
1 handvol basilicum blaadjes
1 kl gedroogde oregano
peper en zout
1 zakje buffelmozarella (125 g)
olijfolie
Hak de ui, look en paprika fijn en fruit in wat olijfolie tot de ui glazig ziet. Voeg er de tomaten uit blik aan toe en de gnocci. Zet het deksel op de pan en laat 10 minuutjes pruttelen. Kruid met peper, zout en oregano. Laat nog eventjes trekken.
Zet nu de grill aan. Schep de gnocci-tomatenmengeling in een vuurvaste oven en scheur er de mozarella over. Leg er wat basilicum op en zet de schotel onder de grill. Laat 6-7 minuutjes grillen tot de mozarella lichtjes begint te bruinen.
Da's echt alles. Maar lekker, niet te doen.
ik zou zo naar de winkel lopen se!
BeantwoordenVerwijderenZiet er wel iets snel klaar maar toch super lekker uit. Zet het op mijn shoplijstje!
BeantwoordenVerwijderenDat heb ik dan ook gedaan! Vanavond eten wij gnocchi! Sowieso al lekker, maar deze versie ziet er echt super uit!
BeantwoordenVerwijderenhmmm... het was lekker!
BeantwoordenVerwijderenIk weet het. ;-) En zo'n simpel gerechtje hé.
BeantwoordenVerwijderenAmaaaai, ik heb gisteren zo goed gegeten! Dit gerechtje zal nog veel gemaakt worden! Bedankt!
BeantwoordenVerwijderenI'll be trying this next weekend. It looks delicious! (found you via Pinterest)
BeantwoordenVerwijderenYum! Found on Pinterest. I know what we're having for dinner tonight!
BeantwoordenVerwijderen