Een heel chique naam voor een eenvoudig slaatje, maar oh zo lekker. Parmaham en cavaillon gaan zo ongelooflijk goed samen. It's a match made in heaven. ;-)
Voor 2:
1 cavaillon
6 sneetjes parmaham
1 zakje ruccola
olijfolie
balsamico azijn of citroensap
peper en zout
Snij de meloen in twee en haal er de pitjes uit. Snij ze dan in gelijke stukken. Was de ruccola en verdeel over de twee borden. Kruid met peper en zout en doe er wat olijfolie en balsamico of citroensap over. Nu mag je er de stukken meloen op zetten en daarover mag je de parmaham draperen. Meer is het niet. Maar 't is wel een engeltje op je tong.
simple comme bonjour !
BeantwoordenVerwijderenmmm, blijft een héérlijke combi!
BeantwoordenVerwijderenFijne dag
Jammmmmie!!!
BeantwoordenVerwijderenZiet er heel lekker uit. Van het tafelkleedje heb ik een rokje gemaakt!
BeantwoordenVerwijderenha nee, da's dan een tafelrokje.
BeantwoordenVerwijderen